sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kaiken takana on..

...Maria ja Christian! Josset vielä tiedä kenestä on kyse, niin tämän luettuasi tiedät.

Maria ja Christian siis molemmat ovat tulleet jo osalle tutuksi The Voice Of Finland karsinnoista vuodelta 2013, mutta silloin he eivät suinkaan vielä tunteneet toisiaan, vaan tutustuivat vasta myöhemmin muuta kautta.
Vaikkakin Maria elättelikin jo toiveita Christianin tapaamisesta livenä.. ;)

Törmättyään sattumalta Vantaalaisessa karaokebaarissa heidän polut alkoivat kietoutua yhteen. Tästä alkoi myös yhteinen musiikkiura duon merkeissä, ja he edelleenkin keikkailevat nimellä Maria&Christian duo.

Ensimmäinen keikka oli 22.6.2013 joka poiki töitä koko loppuvuodeksi.

Minne sinä menetkin, siellä olen minäkin.

Mariasta ja Christianista huokuu rakkaus toisiaan kohtaan ja hillitön intohimo musiikkiin. Molemmilla on jalat maassa ja järki päässä vaikka ovatkin hyvin luovia tyyppejä.

No miten sitten syntyi Suomen paras duo?

Erään keikan yhteydessä Kalajoella. Kahvilla istuessa, oli heille tullut puheeksi, että on harmillista kuinka vähän duo-artisteja arvostetaan, eikä heille oikein meinata maksaa edes kunnon palkkaa vaikka kyseessä on tosi lahjakkaitakin muusikoita.
Paljon hienoja artisteja jää pimentoon kun ei osata markkinoida tai tuoda itseään julki.

No miten se sitten onnistuisi?
No tietysti kilpailun muodossa! Ja näin oli saanut Suomen paras duo alkunsa.

Ensimmäinen kerta kilpailua järjestettiin kokonaisuudessaan Kalajoella vuonna 2014. Suosio oli huomattavasti suurempi ja positiivisempi kuin oltiin edes osattu kuvitella, eikä kaikki halukkaat kisaajat edes päässeet mukaan. Tästä syystä tänä vuonna kilpailu järjestetään suuremmin ja näkyvämmin - ympäri Suomen.

Ajatuksena Marialla ja Christianilla on tähän ollut alusta asti, että näytetään maailmalle miten mahtavia duoja meillä on tarjota. Näytetään duoille, kuinka myydään keikkoja, kuinka markkinoida itseään, kuinka esiintyä hyvin ja kuinka saada asiallinen palkka keikastaan.
Näistä asioista huolimatta tärkeintä on kisan tiimoilta pitää hauskaa, verkostoitua, jakaa osaamistaan ja saada ystäviä. Ymmärretään, että oman tiedon jakaminen ja kertominen ei ole pahaksi, vaan päinvastoin, sillä voi löytää tärkeitä ihmisiä ja kontakteja jotka edesauttavat keikkojen saamista.

Kisaa ei ole järjestetty siksi, että koitettaisiin hyötyä kilpailijoista, vaan mennään nimenomaan duokärjellä. Tuomaristoihin on otettu myös ravintolan oma edustaja, jotta kisaajat voivat todella näyttää parastaan ja huokua - hei! palkkaa meidät.
Voittaja pääsee vuodeksi Maria & Christian duolle keikkamyyntiin. Tämä ei kuitenkaan estä duoa myymästä omia keikkojaan ja palkkio tulee kokonaisuudessaan duolle itselleen.

Vielä olisi muutama paikka auki ennakkoilmoittautujille, joten jos sinulla ja ystävälläsi on duo ettekä ole vielä kisaamassa - ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

ilmoittautumiset ja lisätiedot: suomenparasduo@gmail.com

PS... Pian tiedossa videoblogia. Pysy tutkalla. ;)

Lovella, Hannele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti