perjantai 20. maaliskuuta 2015

PORIN KARSINTA: Millaiset duot kamppailee jatkopaikasta?


Ensimmäinen alkukarsinta mittelöidään torstaina 26.3.2015 Porin Amarillossa. Mutta millaiset duot meillä taistelee? Lukaise tästä esittelyt duoista, ja tottakai kannattaa tulla paikan päälle kuulemaan. ;)Duo Salla & Mika
Salla Anttila – Laulu
Mika Järvinen – Kitara, Stemmat

Olemme Euralaiset ystävykset, ja tapasimme ensimmäisen kerran viitisen vuotta sitten. Musiikki on molempien intohimo, ja aloimmekin tapailemaan silloin tällöin soitannan ja laulannan merkeissä. Mika on kitaristina luonnonlahjakkuus, joka pystyy soittamaan hetkessä mitä vain. Salla taas on laulajana vahva tulkitsija.
Hiljalleen "jahkaannuimme" paikallisten musiikkipiirien kautta pienille keikoille, ja se taival jatkuu edelleen... Treenaamme, nauhoitellaan silloin tällöin tuotoksiamme, heitämme ideoita ja biisejä ilmoille, teemme keikkaa harvakseltaan. Pääasiassa ohjelmistomme koostuu kotimaisista covereista, mutta joitain englanninkielisiäkin kulkee mukana.
Facebook: Duo Salla&Mika

Kuva: Eeva Meusel Photography

Duo Ari & Santeri
Ari Nurmi
Santeri Päivinen


Duo Ida & Mikko
Ida Kiviniemi – Laulu
Mikko Kaartinen – Kitara, Stemmat

Tapasimme 2014, kun aloitimme opiskelut vsko:lla pop/rock linjalla.
Pistimme duon melkein heti pystyyn ja siitä asti olemme treenanneet sekä suomen- että englanninkielisiä pop/rock-biisejä. Biisivalintamme ovat suurin osa vähän synkempiä, mutta väliin mahtuu kyllä iloisempaakin musiikkia.
Facebook: Duo Ida & Mikko

 

DuoSte
Elmeri Uusikorpi - Marimba
Elias Nummenmaa - Vibrafoni

DuoSte on kahden porilaisen lyömäsoittajan liittoutuma, jolla on ohjelmistossaan monipuolisesti musiikkia klassisista teoksista jazziin sekä omiin sovituksiin kevyen musiikin kappaleista. Vaikuttavat soittimet – marimba ja vibrafoni – sekä kansainvälisissä kilpailuissa todistetut taidot ovat auttaneet herättämään ihmisten mielenkiinnon. Oli sitten tarvetta vain muutamalle kappaleelle, taustamusiikille tai pidemmälle konsertille, DuoSte on tyylikäs ja varmasti erilainen vaihtoehto.
Facebook: Duoste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti