maanantai 9. maaliskuuta 2015

SUOMEN PARAS DUO -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. OSALLISTUMINENKilpailuun saavat ottaa osaa kaikki duot, jonka molemmat jäsenet ovat 18-vuotta täyttäneitä henkilöitä, joilla on Suomen kansalaisuus, tai asuvat pysyvästi Suomessa. Yläikärajaa ei ole.

2. KILPAILUN ETENEMINEN
Alkukarsinnoista pääsee jatkoon vähintään yksi duo. Jatkoon päässeillä on velvollisuus ilmoittaa osallistumisestaan tai mahdollisesta poisjäännistään järjestäjälle viimeistään 7 (seitsemän) päivää ennen semifinaalia ja finaalia.

3. KILPAILUKAPPALEET
Kilpailukappaleet ovat vapaasti valittavissa. Taustanauhojen käyttö (esim. levyjen ”samplaus”, valmis rumpukomppi ym.) on kielletty alkukarsintavaiheessa. Duo tuo paikalle omat soittimet ja halutessaan omat mikrofonit. PA toimitetaan järjestäjän puolesta. Kukin duo esittää 3 (kolme) kappaletta, eli "kolmen biisin keikan".

Koko esitykseen on käytettävissä maks. 30 (kolmekymmentä) minuuttia.

4.ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumisia otetaan vastaan 28.10.2014 alkaen sähköpostilla, osoitteeseen
suomenparasduo(at)gmail.com. Viestissä tulee olla kummankin jäsenen nimet, syntymäpäivät, osoitteet, puhelinnumero mistä tavoittaa, mahdolliset instrumentit, sekä toive karsintapäivämäärästä. Mikäli mahdollista, laittakaa liitteeksi demo miksaajaa varten. Laadulla ei ole suurta merkitystä. Jokaiseen alkukarsintaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 5 (viisi) duoa/karsinta. Duoille ilmoitetaan sähköpostitse tarkemmat aikataulut ja ohjeet alkukarsintapäivästä.
Lisätietoja numerosta 044-515 5522 / Maria Kiiski

5.OSAKILPAILUT JA FINAALI
Kilpailu koostuu alkukarsinnoista, semifinaaleista ja finaalista. Alkukarsintoja on ympäri Suomen. Tarkemmat kilpailupaikat ja -päivämäärät ilmoitetaan 28.2.2015 mennessä. Kukin duo saa osallistua alkukarsintoihin vain kerran. Duot
kustantavat itse kilpailun eri vaiheisiin kohdistuvat matka- ym. omat kulut, ellei järjestäjä toisin ilmoita.

6. PALKINNOT
Hyvät palkinnot. Ilmoitetaan myöhemmin.


7.KILPAILIJAN OSALLISTUMISKUNTO & KÄYTTÄYTYMINEN
Duojen molempien jäsenten on oltava juontajien/tuomareiden hyväksymässä kunnossa. Kilpailijoiden ja heidän seurueensa asiaankuulumaton arvostelu kilpailuorganisaatiota, tai siihen kuuluvia henkilöitä kohtaan johtaa kilpailusta poissulkemiseen. Myös toisten kilpailijoiden asiaankuulumaton arvostelu johtaa kilpailusta poissulkemiseen.


8.TUOMARISTO
Kilpailussa on ammattitaitoinen musiikkialan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Nimet julkaistaan ennen kilpailun alkua.


9. OIKEUDET
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen tarkistuksiin ja muutoksiin kilpailun aikana.


10.ARVOSTELUKRITEERIT
Laulun puhtaus, kappaleiden sopivuus duolle, lavakarisma, laulajan ulkoinen olemus, lavaesiintyminen, itsensä markkinointi, speakit, ym.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti