lauantai 21. maaliskuuta 2015

Toinen alkukarsinta paikka: JYVÄSKYLÄ, Duojen esittely!

Suomen Paras Duon toinen alkukarsinta käydään Jyväskylässä perjantaina 27.3. Social Housessa. Lue tästä ketkä ovat mukana tässä karsinnassa, ja tule kannattamaan suosikkisi jatkoon!


Duo Komiat Poijjaat

Simo Pönkänen – Laulu, Kitara
Mikko Hiekkanen – Kitara

Duo Komiat Poijjaat on n. 7 vuotta satunnaisesti keikkallut akustinen kitaraduo. Kappalerepertuaariin kuuluu coverbiisejä laidasta laitaan, pääasiassa poppia ja rockia - sekä suomeksi että englanniksi. Duon toiminnan perusta on hauskanpito ja hyvän mielen tuottaminen niin itselle kuin silloin tällöin myös muille.Duo Caira
 
Kaisa Halmemies – Laulu, Viulu, Perkussiot
Veera Miettinen – Piano, Taustalaulu

KAISA + VEERA = CAIRA. Caira oli alun perin ystävysten illanistujaisten huono vitsi, jonka Kaisa otti enemmän tosissaan ja alkoi hommata keikkaa. Pari vuotta on vierähtänyt ja vieläkin naurattaa. Musiikkia tehdään yhdessä suurella sydämellä.
Facebook: Duo CairaOona & Alina Duo
Oona Nyyssönen – Laulu
Alina Tolvanen - Kitara
Oona & Alina on lahtelaislähtöinen naisduo. Yhtye esittää akustisia versioita muun muassa Duffyn, Adelen ja Ed Sheeranin kappaleista. Kaksi vuotta sitten voimansa yhdistäneet Oona Koivu (laulu) sekä Alina Tolvanen (kitara) valitsevat, sovittavat ja tulkitsevat kappaleensa täydellä sydämellä.
Facebook: Oona & Alina Duo

 

J&M 80’s Classic Rock Duo
 
Jens Boe – Laulu, Kitara
Miika Tarvainen – Laulu, Kitara
J&M 80´s Classic Rock on kahden miehen voimin toimiva yhtye, joka kuulostaa livenä isolta bändiltä. Keikoilla menoa ja meininkiä ja hullua huumoria riittää ja fiilis on poikkeuksetta aina katossa.
Bändin ohjelmisto koostuu pääosin 80-luvun rock-klassikoista artisteilta kuten Bryan Adams, Gary Moore, Whitesnake, Bon Jovi, Billy Idol, Toto, Rainbow, ZZ Top, Van Halen, etc.
Yhtye lähtee liikkeelle Jyväskylän alueelta ja kiertää ympäri Suomea tarpeen mukaan.

Facebook: J&M 80's Classic Rock Duo
 

Teatterilesket
Jaana Eloranta – Laulu, Viulu, Kitara, Nokkahuilu
Timo Tikka – Laulu, Kitara
Mitä syntyy, kun kaksi muusikkoa istuvat kumpainenkin yksikseen kotona puolisoidensa harrastaessa teatteria? No, siitä syntyi Teatterilesket! Teatterileskien musiikki on konstailematonta ja rehellistä suomifolkkia, jonka lomasta löytyy kansanmusiikin vivahteita ja miksei hitusen popahtavaakin meininkiä. Teatterilesket soittavat Jaana Elorannan sanoittamia ja säveltämiä lauluja. Jaana Eloranta ja Timo Tikka aloittivat yhteistyön kesällä 2013. Laulujen sovitukset syntyvät parivaljakon yhteistyönä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti