lauantai 4. huhtikuuta 2015

Hyvinkään duot esittely

Ensi keskiviikkona 8.4.2015 klo 19.00 taistellaan semifinaalipaikasta Hyvinkäällä Oluthuone Joutsenessa. Ketä on tällä kertaa mukana?


Duo Purple Heart
Minna Vähä- Pietilä; laulu

Juhani Onkalo; Akustinen kitara, stompbox, taustalaulut

Akustinen Duo Purple Heart on keikkaillut nyt muutaman vuoden ajan esittäen rock- R&B- ja soulklassikoita menneiltä vuosikymmeniltä. Mukana on myös uudempaakin tyyliin sopivaa musiikkia esim. Adelelta ja Amy Whitehouselta.
Minna on Riihimäeltä kotoisin oleva rouheaääninen laulajatar ja musiikkiin 110% heittäytyvä tulkitsija. Juhani on hyvinkääläinen pitkän linjan kitaransoittaja, joka tekee myös itsekin biisejä ja on menestynyt mm. Somero Soikoon sävellyskilpailussa.
Facebook: Duo Purple HeartP2 & Kimi$, Parainen
Peter Enqvist – Laulu, Kitara
Kim Sjöberg – Laulu, Mandoliini


P2 & KIMI $ on duo Paraisilta, jonka kitaran ja mandoliinin kielistä soi niin Rauli Badding Somerjokea, kuin myös Motörheadia ja kaikenlaista siitä väliltä, maustettuna kahdella lauluäänellä. Duo on kahden suhteellisen kokeneen musikantin harrastus. Muutaman erossa vietetyn vuoden jälkeen taas maistuu soitto ja laulu raikaa.
Kotisivut: P2 & Kimi$

 


Peter Joukainen & Mikko Huuhtanen Duo
Peter Joukainen - Laulu, Kitara
Mikko Huuhtanen - Laulu, Kitara

Tämä duo on keikkaillut yhdessä useamman vuoden. Miesten soundi on maanläheinen ja konstailematon. Keskiössä on aina itse biisi. He soittavat sekä Peterin omia että suomalaisten lauluntekijöiden kappaleita.


Kuva: Teemu Leppänen


Duo E. Alavillamo 
Elina Alavillamo - Laulu, Piano, Perkussiot
Esa Alavillamo - Kitara, Taustalaulu


Ohjelmistossa on aistikkaasti sovitettuja suomalaisia ja ulkolaisia hittejä. Duo E. Alavillamo  on perustettu vuonna 2015. Tavoitteena duolla on jakaa musiikin iloa ja onnen hetkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti