sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viides karsinta: HELSINKI 22.4. Pub Adjutantti, duoesittely

Helsingissä järjestetään 22.4.2015 kilpailun VIIDES esikarsinta! Millaiset duot pääsevät tällä kertaa lavalle hurmaamaan?


Elske & Mikko Duo

Elske Seyfarth: Laulu, kitara

Mikko Hentunen:Kitara, taustalaulu, huuliharppu

Laulaja-lauluntekijä - projektista alkunsa saanut, eglanninkielistä folk-poppia esittävä Elske kasvoi kahden hengen yhtyeeksi tammikuussa 2014 eräällä kitaratunnilla. Reilun vuoden verran treenanneen ja keikkailleen kaksikon ohjelmistossa on niin omia kappaleita kuin covereitakin, Beatlesista 2000-luvun poppiin. Sovituksissa on persoonallista tulkintaa sekä herkkyyttä ja voimaa.
Q-twist

Tapio Lindqvist: Laulu
Oskari Kailes: Laulu, Kitara

Q-twist on pääkaupunkiseudulla vaikuttava akustinen kokoonpano joka ammentaa biisivalikoimansa pääasiassa menneiden vuosien suurista ja suuritunteisista kappaleista. Hienon lisän kattaukseen tuo useat musikaali- ja elokuvasävellyksinä tutuiksi tulleita kappaleet. Pääasiassa kappaleet esitetään hyvin perinteiseen laulu-kitara -tyyliin, mutta välillä saattaa huomata kappaleissa vivahteita omasta tulkinnasta erinnäisillä soittimilla ja pedaalilla.

Facebook: Q-twist Duo


Et Muista Kuitenkaan

Heikki Mäkäräinen:Laulu, perkussiot (tamburiini ja rytmimuna)
Anssi Valikainen: Laulu, Kitara

Et Muista Kuitenkaan on duo, jonka musiikki viiltää suomalaista psyykettä tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Kappaleet liikkuvat monessa eri tyylilajissa ja yhdistelevät vahvaa tarinaa ja oivaltavaa sävellystä

Facebook: Et muista kuitenkaan
SF-duo

Raija Silfverberg: Laulu, Piano, Huilu
Ilkka Ferm: Kitara, Saksofoni
SF-duo on helsinkiläinen duo, joka tunnetaan raikkaasta ja iloisesta meiningistään. Noin kaksi vuotta sitten perustettu duo keikkailee etupäässä häissä ja yritystilaisuuksissa. Ohjelmistossa vaihtelevat suomalainen ja ulkomainen pop ja rock, eri vuosikymmenien hitit, folk, country, blues, jazz, iskelmä, soul ja perinteinen tanssimusiikki.

FacebookSF-duo


O’jess

Tuomas Turunen: Kitara, Laulu
Juha Ketola: Sähkökitara, Taustalaulu

Vuonna 2002 lanseerattu duo Anaconda laajeni bändiksi v.2003 ja sai nimekseen O´jess. Kuitenkin kuusi vuotta myöhemmin tarjoutui jälleen mahdollisuus duo-keikkoihin ja otimme tilaisuudesta vaarin.
Se kannatti, koska duoilu on oikeasti KIVAA!!!

Nettisivut: O'jessSeinäruususeppele

Salli Kari: Laulu

Max Sandström: Kitara

Seinäruususeppele on duo, jossa työnjako on seuraavanlainen: Salli Kari sanoittaa, laulaa ja hölisee, Max Sandström säveltää, soittaa kitaraa ja heiluu tuulessa. Yhdessä he tuijottelevat ympäristöä oudosta vinkkelistään ja muotoilevat näkemästään biisejä. Suomen kartalla he sijaitsevat eteläisessä kärjessä, tarkemmin sanottuna Helsingin ja Espoon rajalla.

Facebook: SeinäruususeppelePrimary Forest

Tiina Aarnio: Laulu, Cajon box
Olli (Olziii) Aarnio: Kitara, Laulu

Primary Forest on lohjalainen sisarusduo, jonka musiikilliset juuret ovat syvällä Aarniometsässä. Sisarusten äänet sointuvat hyvin yhteen ja usein biisit muuntuvatkin todella omannäköisiksi.

Värikkäät kitarasoundit sekä cajon box antavat lisäpotkun omintakeiseen akustiseen tyyliin.

Biisilista sisältää Olziii'n oman materiaalin lisäksi ulkomaiset sekä kotimaiset hitit, vuosikymmenestä toiseen.


Facebook: Primary ForestEi kommentteja:

Lähetä kommentti