sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Duoesittelyt, Tampere 27.5.2015, Pub Ukko Nooa

Seuraava karsinta käydään 27.5.2015 Ukko Nooassa, millaiset duot ovat tulossa taistoon?


Duo Malmö

Juha Koskinen – Laulu, Kitara
Mikael Björkman – Taustalaulu, Kosketinsoittimet

Klisee pitää paikkansa, rakkaudesta lajiin ja enemmänkin. Suomeksi mennään omalla materiaalilla väkevästi, melodisesti & melankolisesti ja lainataan hyvin varovasti isompi määrä lauluja yhdeltä artistilta/bändiltä. Laulu, kitara & koskettimet ja tunnelma on taattu.

Facebook: Duo MalmöDuo Paperitähdet

Jari Koivisto - Laulu, Kitara
Tomi Jokio - Laulu, Kitara

3 vuotta ollaan kimpassa soiteltu vähän joka puolella, mutta omilla tahoillamme oomme soittaneet n. suurinpiirtein 25-26 vuotta eli pikkukolleina jo aloitettu. Duomme uljas on kotoisin akselilta Valkeakoski/Lempäälä.

Facebook: Duo Paperitähdet


U-Cut

Jukka Halme – Laulu, Kitara
Jukka Pahkamäki – Laulu, Kitara, Huuliharppu

U-CUT duo koostuu kahdesta Jukasta ja esittää kahdella kitaralla ja huuliharpulla hittejä “kahdelta eri vuosituhannelta”, vanhimmat 1960-70 luvuilta ja uusimmat viime vuosilta. Takana on satakunta keikkaa 3,5 vuoden ajalta. Musiikkityyli vaihtelee pop-, rock- ja country-tyyppisistä kappaleista irlantilaisiin kapakkalauluihin.

Facebook: U-cut


Ivory & Vocal

Elina Nironen – Laulu
Matias Mäntyranta - Koskettimet

Ivory & Vocal on monipuolinen Turkulainen duo, jonka muodostaa pianisti Matias Mäntyranta ja laulaja Elina Nironen. Duon ohjelmistoon kuuluu monipuolisesti kappaleita lähes musiikkigenreen katsomatta. Musiikki elää tunteesta, ja duo sen mukana, luoden niin herkkiä, mielenkiintoisia kuin värikkäitäkin tulkintoja.

Facebook: Ivory & VocalHuman Cell Signals

Noora Laiho – Sähkökantele
Harri Topi – Sähkösello

Olemme melko uusi duo, joka on nyt menossa ryminällä eteenpäin. Isoin keikkamme on tähän mennessä ollut Tampereen 2014 valoviikkojen avajaisissa soittaminen keskustorilla. Muuten on ollut pienempiä esim. firmakeikkoja. Teemme omaa musiikkia ja olemme tehneet myös oman näköisiä versioita kappaleista kuten Konevitsan kirkonkellot.

Facebook: Human Cell Singals

Duo Helo

Helena Haaparanta – Laulu, Kantele
Lotta Ahlbeck - Laulu, Viulu

Helo yhdistelee suomenkielisessä musiikissaan taitavasti kaikkea, mikä tyylien rajattomassa genrebuffetissa on kulloinkin kappaleen tunnelmaan sopivimmin tarjolla. Duon soundista tekevät ainutlaatuisen niin neitojen persoonalliset lauluäänet kuin Lotan hämmästyttävän monipuolinen viulunkäyttö sekä Helenan perinteitä rikkova kosketus bordunakanteleeseen. Kansanmusiikin sävyt ovat toki läsnä jo instrumentaalisista syistä, mutta Helon asenne rokkaa ja sen tyttäret svengaavat kuin kaksi peuraa kevään ensi nurmella.

Facebook: Duo Helo


Kuva: Ami K Photography

1 kommentti:

  1. Onnea kaikille Duoille!
    Pakko on hehkuttaa HELOa. Olivat loistavia pari viikkoa sitten keikallaan Helsingissä. Parhautta!

    VastaaPoista