sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Rovaniemi esikarsinta, kilpailijaesittelyt

Viikon tauon jälkeen onkin jo aika palata ruotuun ja suunnistaa kohti Rovaniemeä. Seuraavaa karsintaa siis jännitetään 13.5 keskiviikkona ravintola 


Duo Riitasointu

Raisa Ylinampa – Laulu
Jyrki Ylinampa – Kitara

Olemme rovaniemeläinen duo, intohimona tehdä tyylillemme uskollisia covereita, jotka herättää ihmisissä tunteita! Biisilistamme on monipuolinen, eikä jätä ketään kylmäksi. Mikään biisi esitettäväksi ei ole meille mahdoton tehtävä.
Facebook: Duo Riitasointu
 
Stage Addicts
Antti Alatörmänen – Laulu, Kitara
Mikko Vaittinen – Laulu, Kitara

Stage Addicts on akustista poppia ja rokkia soittava duo Oulusta. Esitettävä musiikki nojaa lepposten kitarointien sekä yksi- että kaksiäänisten laulumelodioiden varaan, ja biisilista sisältää niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin kappaleita eri vuosikymmeniltä.

Facebook: Stage Addicts
 Groovesisters

Aili Tervonen – Piano
Suvi Buckman – Rummut

Groovesisters koostuu kahdesta oululaisesta ammattilaismuusikosta. Ainutlaatuisen ja kiinnostavan kokoonpanosta tekee erityisesti piano ja rummut- combo. Musiikki on instrumentaalista jazzpoppia, jota maustetaan menevällä groovella ja hyvällä meiningillä. Soitamme sekä omia että coverbiisejä.

Facebook: Groovesisters
 Stringtales

Anniina Poikela – Viulu
Jaakko Saarenketo - Laulu, Kitara

Akustinen bilefiilisduo Rovaniemeltä. Jaakon ja Anniinan pitkä yhteinen soittohistoria kiteytyi loppuvuodesta 2014 Stringtales -nimen alle. Kielitarinat kattavat suuren genre ja artistivalikoiman: Iron Maiden, AC/DC, Elastinen, Green Day, Nightwish, Don Huonot, A-ha, Juice Leskinen, Type O Negative, Abba… Akustiset soittimet ja sovitukset tuovat monesti rankempiinkin musiikkityyleihin uudenlaisen ulottuvuuden. Sen lisäksi pakkaa sekoitetaan monesti esimerkiksi yllättävillä klassisen musiikin teemoilla.

Facebook: Stringtales
 Jay & W

Ville-Veikko Mikkonen – Laulu, Koskettimet
Jere Harjuniemi – Laulu, Kitara


The Youths-bändistä tutut Jere Harjuniemi ja Ville-Veikko Mikkonen hakevat uusia musiikillisia kokemuksia tämän kilpailun kautta. Näistä veijareista voi sen verran sanoa, että hymy heillä ei hyydy, vaikka muuten jäätyisivätkin.Duo Mikaela & Jonne


Olemme nuoria ja tähän mennessä jo vähän kokeneita musiikin harrastajia. 
Meillä ei ole varsinaisia tavoitteita. Annettaan virran viedä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti