sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kokkolan karsinta 30.4. duo-esittelyt

Vapunaattona, 30.4 valloitetaan Kokkolan Amarillon stage näiden duojen kanssa.

Kokkolan karsinnassa on vielä tilaa muillekin duoille, nyt on siis vielä mahdollista päästä osallistumaan! Mikäli sinulla on duo, ota ihmeessä yhteyttä ja lunasta paikkasi tästä karsinnasta suomenparasduo@gmail.com

Duo SiPe

Sirpa Ahola
– Laulu, viulu, lyömäsoittimet
Pertti Puurunen – Laulu, kitara, huuliharppu

Duo SiPe on pari vuotta satunnaisesti keikkaillut akustinen duo. Pääasiallisesti kappalevalinnat koostuvat kotimaisista covereista, mutta setistä löytyy myös muutama englanninkielinenkin biisi. Kappaleet ovat sovitettu itsemme näköisiksi ja esitämme ne omalla iloisella asenteellamme.



Duo Eveliina Stolp & Panu Korhonen

Eveliina Stolp – Laulu
Panu Korhonen – Koskettimet

Tämä duo on karismaattinen ja sympaattinen kaksikko, joiden käsittelyssä tunnetutkin kappaleet saavat omaperäisen ilmeen. Jäsenten tiet kohtasivat koulunpenkillä ja siitä lähtien ovat työskennelleet yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa. Heidän sydäntä lähellä on erityisesti jazz, mutta ohjelmistoon kuuluu myös mm. lattareita.



Jallujalat

Timo Marttala – Laulu, kitara
Juha-Matti Latukka – Kitara

Jallujalat koostuu kahdesta entisestä wannabe muusikosta. Duo on perustettu keväällä 2015 hetken mielijohteesta. Tyylisuuntina on hevi/rock. Muusikillista taivalta jäsenillä on kertynyt 15-vuotta, mutta duoilu on jokseenkin uusi tyyli.

Facebook: Jallujalat
 


Duo Frilund & Pirttimäki

Kaj Frilund – Laulu, kitara, huuliharppu
Pyry Pirttimäki – Laulu, kitara

Kokkolasta kajahtaa muutakin kuin ärjyvä tiikeri lentiksessä! Tämä duo vetää rock, pop ja blues kappaleita kovalla asenteella. Kaksi äijää, stemmalaulua, kaksi kitaraa höystettynä huuliharpulla pitää tunnelman katossa. Rock!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti