perjantai 10. huhtikuuta 2015

Neljäs karsinta, JOENSUU, duoesittelyt!

Kisa on lähtenyt jo kunnolla vauhtiin ja voin todellakin luvata, että semeissä kuullaan mielettömiä esityksiä! En suorastaan malta odottaa!

Seuraava esikarsinta löytyy Joensuusta 15.4.2015 ja kisailu alkaa klo. 19.00. Sinne ovat ilmoittautuneet seuraavat duot:

Heli & Anssi


Heli Solonen: laulu
Anssi Sinkkonen: kitara


Heli ja Anssi ovat musisoineet yhdessä ja erikseen useita vuosia ja esittävät nyt duona biisejä joilla kosketetaan suomalaisia sieluja. Anssi vastaa säestyksestä kitaralla Helin laulaessa. Jouni ja Oscu

Jouni Laasonen: laulu, kitara
Oskari Laasonen: koskettimet


Jouni & Oscu on isän ja pojan muodostama duo Pohjois-Karjalasta. Ohjelmistoon kuuluvat niin suomalaiset kuin ulkomaalaiset kappaleet iskelmästä tanssimusiikkiin ja aina pop/rockiin. Ohjelmisto on monipuolinen josta löytyy jokaiselle jotain.
Facebook: Jouni ja Oscu

 


Yllätysesiintyjä

Janne Keinänen: rumpali
Lauri Talikka: laulu, basso
Yllätysesiintyjä on kahden miehen bändi, josta kaikki turha on karsittu pois jo perustamisvaiheessa. Jäljelle jäi vain basso ja rummut, joten kaikki on pitänyt tehdä niillä eväillä, mitä käytettävissä on. Kun tällaiselle kaksikolle antaa vapaat kädet tehdä mitä haluavat, on jälki myös sen mukaista. Sirkusakrobatiaa tai aamukasteisia kevätesikoita bändi ei kuulijalle kuitenkaan tarjoile. Ellei sitten muuta yllättäen mieltänsä.
Facebook: Yllätysesiintyjä

Duo Heartless
Kati Kallinen: Laulu
Ilari Kallinen: Kitara
Duo Heartless on syntynyt vastapainoksi bänditoiminnalle. Kati ja Ilari novat molemmat mieltyneet melankolisiin ja tunnelmallisiin lauluihin. Duo Heartless on perustettu halusta tulkita hienoja kappaleita, joista itsekin aidosti pidämme. Keikkasetti sisältää kappaleita muun muassa seuraavilta artisteilta:Madonna,Tori Amos, Joni Mitchell, Alanis Morissette, Marianne Faithfull, Deep Purple, HIM, Depeche Mode, Cardigans, Roxette/Marie Fredriksson ja Michael Jackson.
Facebook: Duo Heartless

Emmi ja Tony
Emmi: Laulu
Tony: Kitara
Emmi ja Tony on joensuulainen kahden ammattimuusikon muodostama duo, jossa vaikuttavat karismaattinen laulajatar Emmi Hirvonen ja monipuolinen kitaristi Tony Moisio. Kokoonpano on perustettu syksyllä 2013 Tonyn muutettua Helsingistä Joensuuhun opiskelemaan musiikkia.
Facebook: Emmi ja Tony


Popkone duo

Tommi Ojala: laulu, kitara
Jussi Siukola: laulu, basso
Kaksi kivenkovaa konkaria, joilla on soittohistoriaa jo useita kymmeniä vuosia. Satoja, ellei jo tuhansia keikkoja takanaan, joten materiaali ei lopu aivan heti kesken..Volumen kääntö suuntaan tai toiseen ei ole ongelma, koska matkan varrelle on kertynyt jos jonkinnäköistä yritystilaisuutta, pikkujoulua, pubia, clubia… Niinkuin vanha kansa sanoo: ”Popkone on maailman suurin duo, joka täyttää kahden neliömetrin tilan kuin Rollarit olympiastadionin!
Kotisivut: www.popkone.com


Kara Sis
Heidi Niinimäki: laulu, kitara
Emilia Sowah: laulu, koskettimet 
Kara Sis on kuin raikas tuulahdus joelta! Omaa musiikkiaan soittava joensuulainen duo valloittaa kellopelillään kivittyneimmänkin sydämen! Biisien aiheita ammennetaan ympäröivästä maailmasta ja syvistä aatoksista. Kara Sis käyttää ilmaisussaan kaikkia värisävyjä, luoden tunnelmallisia hetkiä ja voimakkaita tunnetiloja.
Facebook: Kara Sis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti